Język
Cenniki do pobrania
Polityka prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem https://www.shoper.pl/regulamin/polityka-cookies/

 
 
Czysta woda to najbardziej skuteczny i orzeźwiający środek do oczyszczenia nawet najdelikatniejszej części ciała. Nasze deski myjące SplashLet firmy BrookPad USA zapewniają najwyższej klasy czystość i skuteczność w dbaniu o higienę i Twój komfort już za naciśnięciem jednego przycisku.

 

100rb

powstał z myślą o tworzeniu automatycznych bidetów. Nasze elektroniczne deski myjące są kompatybilne z większością misek toaletowych, wystarczy zmienić górną pokrywę na elektryczny deskę bidetową BrookPad i gotowe. Mycie, suszenie i inne usługi są do Twojej dyspozycji. Komfort i użyteczność w twojej łazience. Dwa pierwsze modele są już dostępne w Polsce.
 
Dobierz długość deski do miski wc. W naszej ofercie są deski o długośco 48, 50, 51, 52, 53 cm. Model SL1000 najczęściej pasuje do kompaktów wc. Zmierz odłegłość od przodu miski wc do spłuczki, na tym niejscu będzie umieszczona deska myjąca SplashLet. 

 

SplashLet  to  produkt uznanego amerykańskiego producenta Brookpad, z USA, kraju, w którym toalety prysznicowe są bardzo popularne i mają najwyższą wartość rynkową.
 
Dokonując wyboru deski sprawdź też:
-odległość do zimnej wody zasilającej,
-odległość do wtyczki z prądem,
 oraz stronę z której jest podłączenie. Od tego może zależeć twój wybór. 
 
Przy wyborze automatycznej deski toaletowej należy zastanowić się jakie funkcje potrzebujemy:
- mycie oscylacyjne, dysza porusza się do przodu i do tyłu- zwane masażem. Ten rodzaj mycia mają wszystkie nasze deski elektryczne, czy też dodatkowo mycie pulsacyjne ( woda pulsuje z  zmiennym natężeniem) jak w modelach 1300,1500,2100.
 
- sterowanie w panelu bocznym, to dodatkowe miejsce które zajmie urządzenie. lub

- pilot zdalnego sterowania :

- klasyczny, modele 1000, 1100, 1200, 1300, 1500. Modele 1300, 1500 jest większy rozmiarem i ma podwójne kierunkowe sterowanie co przyśpiesza proces. 

- dotykowe, model 2100RC

- modele z magnetycznym zawieszeniem na ścianie to :  1000, 1100, 1200, 2100. 

Podobnie jak modele SplashLet FC,FB  modele z sterowaniem na pilota RC,RB ma panel sterowania , który obsługuje wiele funkcji. Podobnie jak inne modele Brookpad, ma również proces samoczyszczenia, dzięki któremu omywająca go woda ma działanie antybakteryjne i przeciwgrzybiczne.

Ze względu na swój rozmiar pasuje do większości istniejących ceramik toaletowych. System montażowy z płytą montażową umożliwia regulację, tak aby pasował jak najlepiej do istniejącej ceramiki toaletowej. Wymiary techniczne są zamieszczone na załączonym rysunku. Jeżeli woda zasilająca urządzenia elektryczne ma twardość powyżej 150 mg CaCO 3/l zastosuj Ion Filter aby nie uszkodzić urządzenia.

 
 
 
 


  modele SplashLet serii RC, RB mają zdalne sterowanie które pozwala w prosty sposób obsługiwać urządzenie . Wybór funkcji jest dodatkowo potwierdzany delikatnym dźwiękiem . Można ustawić temperaturę wody dyszy oraz powietrza osuszającego, ciśnienie wody, ustawienie dyszy. Dostępny jet też tryb ECO, DZIECIĘCY i AUTOMATYCZNY.

2100rc Remote
   Podstawka z magnesem pozwala na umieszczenie sterowania w dowolnym miejscu, w tym na ścianie w łazience.

 


Noz;e2

   SplashLet wykorzystując fioletowe podświetlenie pozwala stworzyć niepowtarzalną atmosferę nie tylko wokół deski   sedesowej ale też w całej łazience .

 

    Podgrzewane siedzisko nie tylko daje miłe uczucie ale taż pozwala organizmowi na relaksację oraz komfortowe spełnienie potrzeb biologicznych. Urządzenie zapewnia czystość, komfort, higienę.
 
Brookpad ma swoje centrum serwisowe w Europie oraz w Warszawie , Aleja Jerozolimskie 148 , a wszystkie produkty objęte są 2-letnią gwarancją producenta i sprzedawcy. Jesteśmy już 20 lat na rynku polskim.
 
 Wysokiej jakości, trwałe rozwiązanie do łazienki.
 

dysza   

 

Dysza oczyszcza się automatycznie przed i po każdym użyciu co gwarantuje optymalne czyszczenie. Deska bidetowy wykonany jest z wysokiej jakości tworzywa o wysokim połysku i właściwościach antybakteryjnych. Dzięki temu nie będziesz już potrzebował środków czyszczących do czyszczenia siedzenia. W zestawie z kompaktowym sedesem (nie jest on w komplecie) tworzy jednolitą kompozycję.

 
 
 
 

 Warto zastanowić się też nad dodatkowym filtrem wody zasilającej np. ION FILTER od .ION FILTER
Nie tylko powolne osiadanie kamienia i osadu może osłabić działanie urządzenia.
Najgorsze są awarie w sieci miejskiej kiedy po ponownym włączeniu szlam i piasek mogą zaszkodzić urządzeniu, zatkać przewody i membrany sterujące.   
 

 

Promocje
SplashLet 1500RBS toaleta myjąca, e-bidet
SplashLet 1500RBS toaleta myjąca, e-bidet
2 285,00 zł 1 790,00 zł
szt.
SplashLet 2100RB toaleta myjąca, e-bidet
SplashLet 2100RB toaleta myjąca, e-bidet
3 380,00 zł 2 570,00 zł
szt.
SplashLet 2100FB toaleta myjąca, e-bidet
SplashLet 2100FB toaleta myjąca, e-bidet
3 285,00 zł 2 510,00 zł
szt.
SplashLet 300C toaleta myjąca
SplashLet 300C toaleta myjąca
557,00 zł 472,00 zł
szt.
EcoSplash 250S nakładka myjąca z funkcją bidetu
EcoSplash 250S nakładka myjąca z funkcją bidetu
337,00 zł 199,00 zł
szt.
SplashLet 1300RC toaleta myjąca  przepakowana
SplashLet 1300RC toaleta myjąca przepakowana
1 580,00 zł 1 580,00 zł
SplashLet 1300FB toaleta myjąca, e-bidet
SplashLet 1300FB toaleta myjąca, e-bidet
2 385,00 zł 1 685,00 zł
szt.
SplashLet 1300RC toaleta myjąca, e-bidet
SplashLet 1300RC toaleta myjąca, e-bidet
2 785,00 zł 1 785,00 zł
szt.
SplashLet 1300RB toaleta myjąca, e-bidet
SplashLet 1300RB toaleta myjąca, e-bidet
2 785,00 zł 1 872,00 zł
szt.
SplashLet 1500FC toaleta myjąca, e-bidet
SplashLet 1500FC toaleta myjąca, e-bidet
2 685,00 zł 1 785,00 zł
szt.
SplashLet 1500FB toaleta myjąca, e-bidet
SplashLet 1500FB toaleta myjąca, e-bidet
2 685,00 zł 1 785,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl